Title Image

ZWANGERSCHAPSSHOOT BIJ EEN TINY HOUSE

ZWANGERSCHAPSSHOOT BIJ EEN TINY HOUSE

Als je me op instagram volgt, dan weet je dat ik af en toe een bucket-list met je deel. Daarop staan fotoshoots die ik graag nog zou willen doen. Nou, déze shoot stond sowieso bovenaan het lijstje voor 2022: een shoot met een stel in een tiny house! Toen ik een berichtje kreeg van Lisa met de vraag of ik haar en haar man Reinier wilde fotograferen bij een tiny house in het bos, zei ik natuurlijk meteen jaaaa, geweldig!

 

Lisa en Reinier zijn een super lief stel, en ze zijn in verwachting van hun eerste kindje. De foto’s die we maakten zijn een mooi aandenken aan deze tijd, waarin ze uitkijken naar de komst van de kleine. We gingen eerst op pad in het bos en daarna maakten we foto’s in en rondom het huisje. Het huisje had trouwens echt een leuke Zweedse sfeer met veel hout! Kijk je mee naar de beelden van deze zwangerschapsshoot bij een tiny house?

Zwangerschapsshoot in een Tiny House

Wat was jouw favoriete beeld? Ik ben benieuwd! Vond je deze zwangerschapsshot in een tiny house mooi en wil je meer zien? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je een shoot boeken? Dan kan je hier meer informatie vinden over een shoot. Of stuur gerust een berichtje via Facebook of Instagram!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS