Title Image

ZONSONDERGANG FOTOSHOOT IN DE NATUUR!

ZONSONDERGANG FOTOSHOOT IN DE NATUUR!

Een tijdje terug had ik een zonsondergang fotoshoot in de natuur! Ik kreeg namelijk een hele leuke vraag van Anne-Rhodé: het was bijna moederdag en ze wilde haar moeder graag een fotoshoot cadeau doen. Ik stuurde haar een leuke bon die ze aan haar moeder kon geven als cadeau, en haar moeder reageerde verrast! Een paar weken later spraken we af in de natuur bij Hummelo voor een mooie zonsondergang shoot met het gezin.

We spraken af op de camping en daar mocht ik met het gezin mee-eten tijdens de BBQ, zo lief! Daarna gingen we samen wandelen naar de Heksenplas, een heel mooi natuurgebied! We hadden die avond echt geluk met het weer, het zonlicht tijdens het gouden uurtje was zo mooi! Tijdens de shoot werd er veel gelachen, gedanst, gekletst, gesprongen én bloemen geplukt!

Anné-Rhode en haar verloofde Arnoud hebben een hele mooie blauwe Volkswagen bus opgeknapt, inclusief inrichting! Dat was heel wat werk, maar dat hadden ze er graag voor over. Met de bus toeren ze door Nederland (en Europa), en ze overnachten dan ook in de bus. Hoe gaaf, wat een vrijheid! Uiteraard vond ik het natuurlijk geweldig om ook een aantal beelden van ze samen met de Blauwe Bus te maken 🙂

Vind je deze zonsondergang fotoshoot in de natuur inspirerend en wil je zelf zo’n fotoshoot boeken? Stuur je dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS