Title Image

Paul & Marsha | Trouwen in het centrum van Den Bosch

Paul & Marsha | Trouwen in het centrum van Den Bosch

Laatst mocht ik de bruiloft van Paul & Marsha vastleggen. Ze wonen dichtbij het centrum van Den Bosch, en dat betekende dat alles op loopafstand was! Ideaal, al zeg ik het zelf. En omdat Marsha zwanger was, was het fijn dat alles zo dichtbij was. Na het aankleden, gingen we daarom lopend richting het centrum voor de trouwshoot. Tussendoor gaven Paul & Marsha meteen een kleine citytour, wat superleuk was! Zo stopten we bij het huis waar zij vroeger woonden en ontdekten we de kleine romantische tuintjes rondom de Sint-Jan.

 

Daarna gingen we terug naar hun huis waar de taart werd aangesneden en er de ruimte was voor familie en het bruidspaar om bij te kletsen. Vervolgens gingen we met de hele groep richting het gemeentehuis voor de trouwceremonie, en daarna was er een mooie rondvaart op de Binnendieze van Den Bosch. Indrukwekkend, want de gracht ligt onder straatniveau, dus je vaart onder de straten door!

 

Paul & Marsha, jullie zagen er prachtig uit en wat was het een geweldige dag! Kijk je met me mee naar een impressie van hun dag?

Vond jij de bruiloft van Paul & Marsha in het centrum van Den Bosch ook inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een trouwreportage of shoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: