Title Image

Thomas & Margot | Trouwen in een botanische tuin

Thomas & Margot | Trouwen in een botanische tuin

Toen Thomas en Margot mij vroegen om hun bruiloft te fotograferen, maakte mijn hart een sprongetje. En dat was omdat: 1. Ze trouwden in Hilversum (yay voor bruiloften in je eigen stad!) 2. Ze trouwden in een botanische tuin! En niet zomaar één: Pinetum Blijdenstein, een tuin die zelfs in het buitenland bekend is door zijn bijzondere soorten bomen!

 

Thomas & Margot zijn een ontzettend lief, warm, enthousiast stel! Tijdens de ceremonie werden er door de getuigen mooie woorden over het echtpaar verteld en hadden de getuigen een voorwerp meegebracht wat écht iets vertelde over Thomas & Margot, zo werd de ceremonie heel persoonlijk!

 

Daarna was het tijd voor toast & taart, en mochten we nog even de tuin in voor de foto’s! Oooh, en niet te vergeten, ze zagen er echt geweldig uit, check het pak van Thomas (en de details), hun bijzondere (trouw)ringen en de jurk van Margot. Echt prachtig!

 

Dit was de reactie van het bruidspaar na het zien van de foto’s: ”Dankjewel Janneke. We zijn zo blij met de foto’s! Echt knap hoe je die momenten weet vast te leggen! We hebben denk ik wel een uur op de bank gezeten alles door scrollend (en wat traantjes).” Kijk je mee naar de beelden?

Vond jij de bruiloft van Thomas & Margot in een botanische tuin ook inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een trouwreportage of shoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: