Title Image

Roel & Sifra | Festival bruiloft met kampeerfeest!

Roel & Sifra | Festival bruiloft met kampeerfeest!

De bruiloft van Roel en Sifra was zó tof. Ze houden allebei van wandelen, avontuur en overnachten in de natuur! Dus kregen ze het plan om te trouwen mét een kampeerfeest. Als gast had je de mogelijkheid om te blijven kamperen. Hoe gezellig!

De dag begon voor Sifra in ’t Harde, waar ze zich aankleedde en waar de eerste ontmoeting met Roel plaatsvond. Na dit mooie moment gingen we naar het Hulshorsterzand voor de fotoshoot. Ik kon merken dat Roel en Sifra veel wandelen: met het grootste gemak klommen ze in trouwkleding een hoge heuvel op om mooie beelden te maken!

 

Daarna gingen we naar een prachtig bloemenveld bij Roggebotstaete. En vervolgens naar de Abbert, een terrein waar een grote festivaltent was opgezet en waar een groot gedeelte van hun trouwdag plaatsvond. Roel en Sifra vinden het fijn dat hun bruiloftsgasten tijdens hun bruiloft kunnen relaxen en plezier maken. Zo kon je de hele dag door spelletjes spelen (de Spielerij) en hadden ze een leuke bingo bedacht met quotes over de gasten, waardoor iedereen elkaar beter leerde kennen!

 

Oh, en check even de geweldige bruidstaart: Roel en Sifra wilden allebei liever geen taart, maar veel origineler: een TROUWKAAS! Ik heb dit in mijn leven als fotograaf nog nooit gezien, uniek! 🙂 Na hun trouwdienst was er ’s avonds een heerlijk kampvuur met live muziek van de band. Daarna werden er tenten opgezet en bleven de gasten slapen op de camping, zo leuk! Kijk je mee naar de beelden van hun mooie dag?

Vond jij de festival bruiloft van Roel en Sifra met kampeerfeest ook inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een trouwreportage of shoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: