PRIVACY VERKLARING

Studio Jantasie vindt jouw privacy belangrijk. Omdat je gebruikt maakt van mijn diensten verwerk ik je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring licht ik je graag in over welke persoonsgegevens ik van je verzamel en de manier waarop ik deze gegevens verwerk.

Heb je vragen over je privacy? Neem dan contact op met mij op via janneke@jantasie.com

Contactgegevens

Studio Jantasie
Laan van de Heelmeesters 111
1211 MV Hilversum
www.jantasie.com
janneke@jantasie.com

Studio Jantasie staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64663558. Studio Jantasie, gevestigd aan Laan van de Heelmeesters 111 in Hilversum, is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens zoals deze zijn weergegeven in de privacyverklaring.

Welke persoongegevens verwerk ik van jou?

Studio Jantasie kan je persoonsgegevens verwerken omdat je gebruik maakt van mijn diensten en/of het contactformulier invult bij het bezoeken van de website.

Studio Jantasie kan de volgende persoonsgegevens van je verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Andere persoonsgegevens die je verstrekt bijvoorbeeld door mijn contactformulier op de website in te vullen of door mij te e-mailen, bellen of tijdens gesprekken. Daarnaast kan het zijn dat een collega fotograaf mij je gegevens stuurt of dat een familielid van jou je gegevens doorstuurt omdat diegene jou een cadeau in de vorm van een fotoshoot wilt geven.

Waarom heeft Studio Jantasie deze gegevens nodig?

Studio Jantasie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

–          Het bereiken van jou als klant als dit nodig is om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren.
–          Het geven van informatie over mijn producten en diensten.
–          Het afleveren van producten:
Het kan nodig zijn om jouw gegevens met andere bedrijven te delen, zodat ik je een product of dienst kan leveren. Denk aan bijvoorbeeld een fotoalbum. Deze bedrijven mogen de gegevens alleen gebruiken voor bovengenoemde doeleinden. Studio Jantasie verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan andere bedrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

–          Wanneer de verwerking van de persoonsgegevens wettelijk verplicht is, zoals de gegevens die nodig zijn bij de belastingaangifte.

Hoe lang bewaart Studio Jantasie jouw gegevens?

Studio Jantasie bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Beveiligen
Studio Jantasie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Studio Jantasie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Studio Jantasie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Studio Jantasie via janneke@jantasie.com

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar janneke@jantasie.com. Studio Jantasie zal zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

Gevolgen van het niet verstrekken van persoonsgegevens

Als je je persoonsgegevens niet wilt verstrekken kan ik je opdracht helaas niet aannemen. Dit komt omdat je persoonsgegevens nodig zijn om mijn producten of diensten te leveren, of om bijvoorbeeld een factuur te versturen. Het maken van een factuur bij het uitvoeren van een opdracht is bij wet verplicht.

Klachtrecht

Ik ben verplicht je te informeren dat/hoe je een klacht kunt indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zoals in het kopje “Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen” staat, kun je altijd eerst het beste met mij overleggen voordat je over gaat op een officiële klacht. Ik help je graag!

Ik hoop je hierbij voldoende op de hoogte te hebben gebracht omtrent het verwerken van jouw persoonsgegevens. Er kunnen ter alle tijde wijzigingen in deze privacyverklaring aangebracht worden, daarom raad ik je aan om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken.