FOTOSHOOTS

Portret, Familieshoots, of loveshoot

EEN FOTOSHOOT MET JANTASIE

Elk moment in je leven verdient het om vastgelegd te worden!  Of je nu zelf, met je beste vriend of vriendin, als stelletje of als familie bij elkaar komt voor de fotoshoot: het is ontzettend waardevol want het zijn momenten die je nog lang zal herinneren. Tijdens onze fotoshoot leer ik je graag beter kennen en leg ik vast wat jou of jullie uniek maakt. Lees vooral even verder als je benieuwd bent!

Werkwijze

Vooraf hebben we contact over een toffe locatie voor de fotoshoot. Wanneer we een datum hebben geprikt en het weerbericht ook mee zit gaan we samen op pad om de mooiste foto’s te maken.

Nemen jullie voor de shoot iets mee wat bij jullie past? Wat anderen bijvoorbeeld meenamen: een gitaar, hun huisdier, een heuze picknick uitrusting of meerdere kleding setjes: het is allemaal mogelijk.

Een fotoshoot duurt meestal zo’n 1.5 uur. Na de shoot ga ik gelijk voor jullie aan de slag om de foto’s te selecteren en te bewerken op kleur. Daardoor ontstaat er een mooi verhaal met ongeveer 30-40 foto’s.

De fotoserie ontvangen jullie binnen 4 weken per mail. Daarnaast krijgen jullie een eigen online gallerij om jullie foto’s te bekijken of te delen met familie en vrienden. Mocht je na het ontvangen van jullie foto’s deze willen laten afdrukken, dan geef ik je tips hoe en waar je deze het beste kan laten drukken, afhankelijk van jullie wensen.

Wil je een afspraak met me maken voor een fotoshoot, of wil je meer informatie over een fotoshoot? Stuur me een berichtje, dan kunnen we al je wensen bespreken!

Je boekt al een fotoshoot vanaf 175 euro, inclusief reiskosten en BTW

Neem contact op

Wordt geïnspireerd door andere shoots:

Lotte & Vincent

Bouke & Joyce

Emily & Heber