Over mij Jantasie

ONTMOET JANNEKE

LEER ME BETER KENNEN

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Mijn naam is Janneke en samen met mijn man Pim woon ik in een knus huis dichtbij het centrum van Hilversum. Ik reis door heel Nederland om te fotograferen.

 

Je kan mij in één woord omschrijven: Jantasie! Er wordt namelijk gezegd dat ik veel fantasie heb, en yesss… ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Ik ben gek op fotograferen, piano spelen, ons huis decoreren en daarnaast teken ik graag!

 

Typisch Jantasie

• Ik hou van het strand en mijn droom is een huis met een steiger aan het water!

• Mijn grote liefde is Pim, ik ben met hem getrouwd in een wit kerkje. Hij is componist en 2e fotograaf bij bruiloften.

• Ik ben gek op dieren! Mijn lievelingsdieren zijn konijnen en corgi’s, maar met koeien, katten, alpaca’s en geitjes kan je me ook heel blij maken!

‘Ik wil jouw liefde & Passie op creatieve wijze in beeld brengen’

MIJN DOEL MET FOTOGRAFIE?

Jouw passie vind ik belangrijk. Dat laat namelijk precies zien wat jij belangrijk vindt in het leven. Dat kan je liefde zijn voor je vriend of vriendin, maar het kan ook zijn dat je super enthousiast wordt van je werk in je eigen onderneming. Of misschien heb je wel een bijzondere hobby?

 

Ik vind het leuk om jou en jouw passie beter te leren kennen en deze vast te leggen. Wanneer je vertelt over wie je lief vindt of wat je leuk vindt dan komen er lichtjes in je ogen: zo kan ik een beeld van je maken dat jouw verhaal vertelt!

WAAROM ZOU JE MIJ KIEZEN ALS FOTOGRAAF?

Als je zoekt naar een fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je een goede klik hebt. Je fotograaf gaat namelijk een bijzonder moment vastleggen en je wilt dat jij en de mensen om je heen zich op hun gemak voelen.

 

Ik ben die fotograaf waar je ook gezellig mee kan kletsen en lachen en die je helpt wanneer je creatieve inspiratie nodig hebt. Ik luister naar je als je iets op je hart hebt. Het belangrijkste vind ik om jouw waardevolle momenten vast te leggen!

WAT FOTOGRAFEER IK HET LIEFST?

Ik fotografeer stelletjes, bruiloften, families en (creatieve) ondernemers. Mijn fotografiestijl is enthousiast, verhalend, kleurrijk en vol emotie! Ook vind ik het naast fotografie leuk om anderen te inspireren. Ik geef bijvoorbeeld ook workshops in fotografie en beeldbewerking. Bekijk mijn blog voor meer inspiratie! Wil je van mij alle kneepjes leren over fotografie en het bewerken van beelden? Neem dan contact met me op.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Laten we kennis met elkaar maken! Ik kan niet wachten om je beter te leren kennen!

NEEM CONTACT OP