Title Image

OP AVONTUUR IN EEN TINY HOUSE!

OP AVONTUUR IN EEN TINY HOUSE!

Een tijdje terug ging ik samen met Pim op avontuur in een Tiny House. We wilden er allebei even tussenuit, en ik vind het dan leuk om de tofste en creatiefste huisjes uit te zoeken. Ik kwam op Airbnb dit huisje tegen in Schoonhoven en was meteen verliefd! Op mijn Instagram werden jullie al helemaal enthousiast, en daarom besloot ik er een blog over te schrijven. Naast dat het een avontuur is om in deze Tiny House te slapen, is het ook nog eens geweldig voor een leuke shoot!

Het gele huisje staat op de Stadscamping van Schoonhoven. Op deze camping staan ook nog andere huisjes, safari tenten en campers. Je moet dus wel een beetje van kamperen houden, maar ik vind dat altijd heel gezellig. Het gele huisje staat bovendien helemaal aan het einde van de camping, aan het water. Je hebt dus je eigen privé strandje voor de deur! Je kan met 4 personen in het huisje, er is een stapelbed en een tweepersoons bed. Wij waren met z’n tweeën, en eigenlijk is dat perfect!

De inrichting van het huisje is heel compact. Beneden heb je een kleine woonkamer en een schattig keukentje waar je zelf kan koken. Ik ging natuurlijk meteen thee zetten met de schattige fluitketel! Boven in de Tiny House was ons slaapgedeelte. We hebben er heerlijk geslapen. Via de raampjes kan je boven mooi over het water uitkijken. Ook zijn er in dit huisje leuke boeken, spelletjes en er is een gastenboek. Daarin kan je de ervaringen van andere gasten lezen, superleuk! Als je hier ooit slaapt, kan je ook ons verhaal lezen.

De contactpersoon van dit huisje staat altijd voor je klaar! We konden zelfs gratis fietsen lenen bij de receptie van de camping. Daar hebben we heerlijk door Schoonhoven mee getoerd. Schoonhoven is een klein stadje met leuke winkeltjes er terrasjes. Een aanrader is om te ontbijten bij Meesterbakker Haven44!

Dit huisje is super fotogeniek! Dus ga je een keer een weekendje weg in Schoonhoven en wil je een fotoshoot doen, dan heb je alvast een geweldige locatie! Verder zijn het strandje en het stadje Schoonhoven echt leuke fotolocaties. Het huisje is zelfs leuk voor een avontuurlijke en romantische huwelijksreis!

 

De link naar het huisje vind je hier. Er staat ook een leuke groene Tiny House op deze camping. Deze kan je hier vinden. Vind je ons avontuur in een Tiny House inspirerend en wil je meer inspiratie? Volg dan mijn Stories op Instagram.

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: