CREATIEVE ONDERNEMERS

JOUW VERHAAL IN BEELD

Wil jij meer opvallen met jouw verhaal door middel van creatieve, authentieke en kleurrijke fotografie?

Jij werkt met passie aan je bedrijf. Je wil jouw klanten inspireren en ze meenemen in jouw verhaal!

JOUW VERHAAL IS UNIEK. LATEN WE DIT AAN DE WERELD LATEN ZIEN!

Mocht je zoeken naar zo’n shoot waarbij je aan de keukentafel zit met je perfecte kopje koffie en je laptop voor je….dan mag je nu mijn website wegklikken. Of verder lezen 😉

 

Een fotoshoot bij Jantasie is namelijk geen standaard shoot. Nee, bij deze shoot gaan we jouw verhaal vertellen met creatieve en authentieke beelden die laten zien wie jij bent.

 

Shoot gepland samen? Dan werk ik een creatief plan uit voor jouw shoot. Op de dag van de shoot neem ik je helemaal mee en help ik je, zodat jij beelden hebt die jouw unieke karakter laten zien.

 

Jij gaat naar huis na een geweldige dag en binnen 4 weken heb jij een beeldbank foto’s. Die komen natuurlijk meteen op je website en socials. Je valt meteen op en trekt klanten aan die bij jou en je bedrijf passen. 

Zo blij met Janneke! Een super goede, gepassioneerde fotograaf die genoeg ruimte geeft voor jouw visie en wensen maar zelf ook leuke ideeën en inspiratie meebrengt. Zonder twijfel zou ik haar nog een keer vragen voor een shoot!
Studio Fimeau

JOUW FOTOGRAFIE

DIT GAAN WE DOEN:

Ik ga voor je aan de slag met een creatief idee om jouw verhaal te vertellen met beeld. Tijdens een fotoshoot werken we dit plan uit. Hieruit ontstaat een beeldbank met beelden die precies zeggen wat jij doet! Jij hebt kleurrijke en authentieke beelden die bij jouw bedrijf passen, waarmee jij de juiste doelgroep aanspreekt en waarmee je impact maakt!

Jouw verhaal in beeld

WERKWIJZE

1

Kennismaking

We leren elkaar eerst kennen en duiken in jouw verhaal! Zo kom ik erachter waar jij voor staat en hoe we jouw verhaal kunnen vertalen naar beeld.

 

2

Moodboard & Shotlist

Mijn creatieve brein gaat aan en ik ga voor je aan de slag met het idee voor jouw shoot. Dit idee werk ik voor je uit in een moodboard en een lijst met belangrijke foto’s.

 

3

Creative Video Call

Voorafgaand aan de shoot bellen we en bespreken we jouw creatieve concept. Ook zoeken we de perfecte locatie en kijken we naar de styling en je outfits.

 

4

De fotoshoot

Op de dag zelf hebben we ruim de tijd (ongeveer 3 uur) voor de fotoshoot, zodat we alle beelden kunnen maken die jij nodig hebt. Tijdens de shoot geef ik je aanwijzigingen zodat je helemaal als jezelf op de foto staat!

 

5

Na de shoot: jouw beeldbank!

Na de shoot ga ik de geschoten beelden professioneel nabewerken zodat ze er fantastisch uitzien. Je ontvangt een volledige beeldbank met de foto’s van de shoot. Deze foto’s kan jij meteen gebruiken op je website en social media!

CREATIEVE ONDERNEMERS

PORTFOLIO

Janneke zit bomvol creatieve ideeën en neemt je met haar enthousiasme daar helemaal in mee zonder dat het ongemakkelijk wordt. Super fijn mens om mee te werken, lief, betrokken. Gewoon Jantastisch!
Joanne Landman – Video Editor

JOUW VERHAAL IN BEELD

PAKKETTEN

JOUW VERHAAL IN BEELD

 

  • Online koffie-of-thee date om je beter te leren kennen!
  • Creatief concept & moodboard voor jouw foto’s
  • 3 uur shooten op locatie
  • Minimaal 40 beelden die jouw unieke verhaal vertellen
  • Online beeldbank met beelden die je direct voor je website en socials kan gebruiken!

 

Tijdelijk €695

€895

SHOOT OP MAAT

 

Heb je specifieke wensen of toffe ideeën voor een samenwerking, let’s do it! Je kunt me hier een omschrijving geven van je vraag of plan!

Prijzen zijn excl. btw en reiskosten van 0,30 cent per km.

Is de shoot binnen 10 km van Hilversum, dan reken ik geen reiskosten.

BOEK METEEN JE SHOOT!

 

Wil je meteen kennismaken? Vul hieronder mijn contactformulier in en vertel wat meer over jezelf en je ideeën. Ik neem dan contact met je op en we plannen een afspraak in! Je mag me ook een mailtje sturen via: janneke@jantasie.com