Creatieve Ondernemers

JOUW BEDRIJF

IN BEELD

Jouw bedrijf in beeld

WAT IS JOUW VERHAAL?

Jij bent (creatieve) ondernemer. Je werkt met passie aan jouw bedrijf en je wilt graag aan anderen laten zien wat jouw verhaal is, welke producten of diensten je verkoopt en misschien wel het belangrijkste: je wilt je klant verder helpen!

 

Of je nu je eigen winkel of webshop hebt, een kunstenaar bent of creatieve maker: jij vindt beeld voor je bedrijf heel belangrijk. Beeld vertelt namelijk precies wie jij bent, en hoe jij de connectie maakt met je doelgroep. Jouw verhaal in beeld brengen: dat is mijn doel. Je bent op zoek naar mooie, professionele beelden die het verhaal van je onderneming vertellen en die passen bij de visie van je bedrijf. Daar help ik je graag mee! Bekijk hieronder mijn portfolio en raak geïnspireerd door de manier waarop ik het verhaal van andere ondernemers heb vastgelegd:

Laat je inspireren!

PORTFOLIO
ONDERNEMERS

Informatie

WERKWIJZE

Je shoot is geboekt en de datum is geprikt. Vervolgens kijken we samen op welke manier we jouw bedrijf in beeld gaan brengen. Daarom plan ik het liefst een telefoongesprek of videocall met je in om elkaar beter te leren kennen en het te hebben over je wensen. Daarna kom ik bij je langs om te fotograferen. Dit kan bij jou op locatie zijn of een locatie naar keuze. En mocht je dit willen, dan geef ik je graag kledingadvies, zodat de kleuren van je outfit goed passen bij je huisstijl.

 

Tijdens de shoot maak ik foto’s van jouw bedrijf, portretten van jou wanneer je aan het werk bent en/of portretten van je team. Ook maak ik sfeerfoto’s van jouw producten of diensten. De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur. Na de shoot ga ik gelijk voor je aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s op kleur. Daardoor ontstaat er een mooi verhaal voor jouw bedrijf!

 

Binnen drie weken ontvang je de beelden in jouw eigen galerij vol beeld! Deze beelden ontvang je in hoge resolutie om te gebruiken voor drukwerk en in web resolutie om te gebruiken op jouw website en social media. Kies hieronder welk pakket het beste bij je past, maar uiteraard is een gepersonaliseerd voorstel ook mogelijk.

‘Janneke maakte fantastische foto’s voor ons bedrijf! Onze creativiteit mist hierin en ze heeft leuke ideeën die precies passen bij wat we willen. Daardoor hebben we nu prachtige beelden voor onze website en social media!’

Informatie

AANBOD

Bedrijf in beeld

 

+ Kennismaking videocall

+ Fotoshoot van ongeveer 1,5 uur op een door jou gekozen locatie

+ Inclusief 25 beelden voor jouw bedrijf, website en social media

395,- excl. btw

Boeken

ELK SEIZOEN BEELD

 

+ Kennismaking videocall

+ Elk seizoen een fotoshoot

+ Inclusief 100 beelden voor jouw bedrijf, website en social media

1295,- excl. btw

Boeken

Extra beelden kunnen worden bijbesteld. Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten van 0,30 cent per km. Is de shoot binnen 10 km van Hilversum, dan reken ik geen reiskosten.

Sus & So Fotografie duurzame kledingwinkel

MEER INFORMATIE?

 

Wil je meer informatie over een shoot of een gepersonaliseerd voorstel voor jouw bedrijf. Neem gerust hiervoor contact met mij op.