CREATIEVE ONDERNEMERS DIE IMPACT MAKEN

JOUW VERHAAL IN BEELD

Wil jij meer opvallen met jouw verhaal door middel van creatieve, authentieke en kleurrijke fotografie?

Je werkt met passie aan je bedrijf en maakt met je onderneming impact op de wereld om je heen. Je wilt professionaliseren, mensen inspireren en ze meenemen in de beleving van jouw werk met sfeervolle beelden.

Jouw verhaal is uniek en verdient het om goed verteld te worden.

Een fotoshoot bij Jantasie is geen standaard shoot waarbij je zit aan een keukentafel met een perfect gestyled kopje koffie in je hand. Bij deze shoot gaan we echt jouw verhaal vertellen met creatieve en authentieke beelden die laten zien wie jij bent.

 

Voorafgaand aan de shoot werk ik voor jou een creatief plan uit voor jouw verhaal in beeld. Op de dag van de shoot neem ik je helemaal mee in hoe jij het beste jouw verhaal kan vertellen. Zo maak ik beelden van jouw waar jouw passie vanaf spat en waarmee jij impact maakt. De beelden geven kleur aan dat wat jij doet met je onderneming. 

 

Met professionele fotografie neem je jouw doelgroep mee in de beleving van jouw merk. Daarmee bouw je connectie en vertrouwen op omdat ze zien wie jij écht bent en wat jouw bedrijf of jouw producten voor ze kunnen betekenen!

Zo blij met Janneke! Een super goede, gepassioneerde fotograaf die genoeg ruimte geeft voor jouw visie en wensen maar zelf ook leuke ideeën en inspiratie meebrengt. Zonder twijfel zou ik haar nog een keer vragen voor een shoot!
Studio Fimeau

JOUW FOTOGRAFIE

DIT GAAN WE DOEN:

Ik ga voor je aan de slag met een creatief idee om jouw verhaal te vertellen met beeld. Tijdens een fotoshoot werken we dit plan uit. Hieruit ontstaat een beeldbank met beelden die precies zeggen wat jij doet! Jij hebt kleurrijke en authentieke beelden die bij jouw bedrijf passen, waarmee jij de juiste doelgroep aanspreekt en waarmee je impact maakt!

Jouw verhaal in beeld

WERKWIJZE

1

Kennismaking

We leren elkaar eerst kennen en duiken in jouw verhaal! Zo kom ik erachter waar jij voor staat en hoe we jouw verhaal kunnen vertalen naar beeld. Ook bedenken we ideeën voor de shoot en prikken we een datum!

 

2

Moodboard & Shotlist

Mijn creatieve brein gaat aan en ik ga voor je aan de slag met het idee voor jouw shoot. Dit idee werk ik voor je uit in een moodboard. Ook maken we een shotlist, een lijst met foto’s die onmisbaar zijn voor het vertellen van jouw verhaal.

 

3

Creative Video Call

Voorafgaand aan de shoot bellen we en bespreken we jouw creatieve concept. Ook zoeken we de perfecte locatie en kijken we naar de styling en je outfits. Wil je dat ik een visagist voor je regel? Dat kan! Zo ben je helemaal voorbereid voor je shoot!

 

4

De fotoshoot

Op de dag zelf hebben we ruim de tijd (ongeveer 3 uur) voor de fotoshoot, zodat we alle beelden kunnen maken die jij nodig hebt. Tijdens de shoot geef ik je aanwijzigingen zodat je helemaal als jezelf op de foto staat!

 

5

Na de shoot: jouw beeldbank!

Na de shoot ga ik de geschoten beelden professioneel nabewerken zodat ze er fantastisch uitzien. Je ontvangt een volledige beeldbank met de foto’s van de shoot. Deze foto’s kan jij meteen gebruiken op je website en social media!

Janneke zit bomvol creatieve ideeën en neemt je met haar enthousiasme daar helemaal in mee zonder dat het ongemakkelijk wordt. Super fijn mens om mee te werken, lief, betrokken. Gewoon Jantastisch!
Joanne Landman – Video Editor

JOUW VERHAAL IN BEELD

PAKKETTEN

MINI SHOOT

 

 • Brainstorm voor jouw bedrijf
 • Creatief concept voor jouw beeld
 • 1 uur fotoshoot
 • 10 creatieve beelden waarmee jij impact maakt
 • Online beeldbank met foto’s die je direct voor je website en socials kan gebruiken!
 • Extra beelden bij te bestellen voor €15,- per beeld

 

€395,-

JOUW VERHAAL IN BEELD

 

 • Brainstorm voor jouw bedrijf
 • Creatief concept voor jouw beeld
 • 3 uur shooten
 • Complete selectie (40-60) beelden waarmee jij impact maakt
 • Online beeldbank met beelden die je direct voor je website en socials kan gebruiken!

 

€795,-

Of 2 termijnen van €397,50 

SHOOT OP MAAT

 

Heb je specifieke wensen of toffe ideeën voor een samenwerking, neem hiervoor gerust met mij contact op via janneke@jantasie.com

Prijzen zijn excl. btw en reiskosten van 0,30 cent per km.

Is de shoot binnen 10 km van Hilversum, dan reken ik geen reiskosten.

VERTEL ME JOUW VERHAAL!

 

Wil je eens kennismaken of wil je samenwerken? Vul hieronder mijn contactformulier in en vertel wat meer over jezelf en je ideeën! Of mail me op janneke@jantasie.com