Title Image

Newborn shoot op de Posbank

Newborn shoot op de Posbank

Zo leuk: ik merk dat mijn fotoshoots steeds vaker cadeau aan de ander worden gedaan! Naomi kreeg van Brian een newborn shoot cadeau, en ze wilden deze graag bij mij boeken. In 2018 deden zij ook al een gezellige loveshoot bij mij, dus ik voelde me vereerd om ook hun mooie gezinnetje vast te mogen leggen! In het voorjaar van dit jaar kregen Brian & Naomi namelijk een prachtige zoon: Joshua. Samen met de honden én met oma gingen we naar de Posbank in Rheden om de mooiste beelden te maken. De heide stond net in bloei en we hadden een prachtig gouden uurtje! Kijk je met me mee?

Vond jij deze Newborn shoot op de Posbank inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een newborn- of andere fotoshoot boeken of cadeau doen? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: