Title Image

Moos | Newborn in Hilversum

Moos | Newborn in Hilversum

Laatst mocht ik Derk, Leonie en hun lieve kleine Moos fotograferen. Moos is eigenlijk al geen klein babytje meer. Dat vind ik stiekem erg leuk, omdat je dan echt al een beetje met hem kan spelen. Hij is namelijk echt een lachebekkie, wat een vrolijk kind! We maakten de foto’s bij ze thuis. Derk & Leonie waren helemaal voorbereid: ze hadden hun outfits op elkaar en Moos afgestemd (kijk wat een schattig pakje Moos aan heeft)

 

In hun huis valt er mooi daglicht en zijn mega leuke plekjes in huis waar ze kunnen zitten (mét tropische planten, i like) Ook hadden ze van alles klaargelegd: een schattig wiegje/mandje voor Moos, zijn geboortekaartje, knuffeltjes en andere persoonlijke items. Zo konden we gelijk beginnen! Binnenkort zal ik trouwens een blog delen over hoe je je goed kan voorbereiden op een shoot, zodat je het meeste uit de foto’s haalt. Tijdens de shoot was het heel gezellig, wat zijn ze een mooi gezin! Kijk je mee naar de foto’s?

Vond jij deze newborn shoot in Hilversum inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook newborn shoot of andere shoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: