Title Image

MIJN FAVORIETE FOTO’S | 2021

MIJN FAVORIETE FOTO’S | 2021

Wauw, het is alweer het einde van 2021. Ik schrijf dit nu terwijl ik op de bank lig met twee lieve konijntjes aan mijn voeten, haha! Voor mijn gevoel is dit jaar echt zó snel voorbij gevlogen, echt sneller dan andere jaren. Hoe was jouw jaar? Ik ben benieuwd!

 

2021 was voor mij een jaar met veel veranderingen. Zo besloot ik om fulltime voor mijn eigen bedrijf Studio Jantasie te gaan werken, kochten we ons eerste koophuis en bleef de corona wind nog steeds doorwaaien. Gelukkig waren er ook periode’s dat iedereen elkaar weer kon zien (en knuffelen!).

 

Zo mocht ik dit jaar veel mooie shoots en bruiloften vastleggen en kijk ik uit naar de mooie reportages die er in 2022 alweer op de planning staan. Als je dit jaar een shoot of trouwreportage bij mij geboekt hebt, wil ik je daarvoor heel erg bedanken! En als je in het nieuwe jaar van plan bent om te gaan trouwen of een shoot te doen als stel, of met je gezin, familie of als ondernemer, voel je vrij om contact met me op te nemen zodat we je wensen kunnen bespreken.

 

Ik wil je een mooi en positief 2022 toewensen, waarin je omringd wordt met je geliefden en de momenten met elkaar kunt delen! Ik hoop dat mijn beelden je hierbij kunnen inspireren. <3 Kijk je mee naar mijn favoriete foto’s van 2021?

Mijn favoriete foto’s van 2021 | Studio Jantasie

Wat was jouw favoriete beeld? Ik ben benieuwd! Wil je een volledige shoot of bruiloft bekijken? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je een shoot boeken of je trouwreportage door mij laten vastleggen? Dan kan je hier meer informatie vinden over een shoot of trouwreportage. Of stuur gerust een berichtje via Facebook of Instagram!

PS. Vanaf 1 januari 2022 veranderen mijn tarieven. Boek daarom vóór deze datum nog jouw shoot! 🙂

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: