Loveshoot

BEELDEN DIE JULLIE LIEFDE LATEN ZIEN

Yaaay, jullie zijn megaverliefd op elkaar en willen dit graag vastleggen! Hier vind je meer informatie over een loveshoot. Ik vertel je meer over hoe een shoot bij mij in z’n werk gaat en wat je kan verwachten. De shoot wordt heel gezellig en achteraf hebben jullie de mooiste beelden waar de liefde vanaf spat!

Zonsondergang fotoshoot in de natuur
Loveshoot op een boerderij in Friesland
Loveshoot op een boerderij in Friesland
Loveshoot op een boerderij in Friesland
Zonsondergang fotoshoot in de natuur
Loveshoot op een boerderij in Friesland
Newbornshoot Posbank
previous arrow
next arrow
Slider

Informatie

Hoe gaat een loveshoot bij mij in z’n werk?

Wanneer jullie een fotoshoot boeken, spreken we samen een datum en locatie af. Ik help jullie graag bij het vinden van een locatie die echt bij jullie past. Daarnaast krijgen jullie tips over hoe je de kledingkeuze mooi op elkaar kan afstemmen.

 

Op de dag zelf spreken we af op de gekozen locatie. Al wandelend (en kletsend) spotten we de mooiste plekjes voor de foto’s. Tijdens de shoot geef ik jullie aanwijzingen zodat je ontspannen, én als jezelf op de foto staat. De fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.

 

Na de shoot ga ik gelijk voor jullie aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s op kleur. Daardoor ontstaat er een mooi verhaal van minimaal 30 beelden. Deze beelden ontvangen jullie binnen 3 weken in de mail.

 

Je kunt daarna ook een tastbare herinnering van de shoot bij mij nabestellen. Je kunt kiezen uit verschillende fotoafdrukken, een canvas of een album!

WAT KOST EEN LOVESHOOT?

Een loveshoot voor 2 personen boek je voor €169,- incl btw. Dit is exclusief de reiskostenvergoeding van €0,25 per km (binnen Hilversum zijn de reiskosten inbegrepen)

 

Boek je mij als fotograaf op jullie bruiloft?

Dan krijg je 50,- korting op een loveshoot!

Fotoshoot cadeau

LOVESHOOT CADEAU DOEN

Een super origineel cadeau om zelf of samen met anderen te geven! Je krijgt een leuke bon opgestuurd die je zelf kan printen en cadeau kan doen. Wat een verrassing voor diegene die het cadeau krijgt! Wil je een fotoshoot cadeau doen? Stuur me een mailtje op janneke@jantasie.com of vul het contactformulier in met jouw wensen: