Title Image

LOVESHOOT OP EEN BOERDERIJ IN FRIESLAND!

LOVESHOOT OP EEN BOERDERIJ IN FRIESLAND!

Op 15 mei was ik onderweg naar het o-zo-mooie Friesland! Gerard en Greetje zouden eigenlijk op deze dag gaan trouwen, maar door corona is hun bruiloft is verplaatst naar het najaar. Toch wilden ze graag van deze dag iets moois maken en boekten bij mij een loveshoot op een boerderij in het mooie Friesland! Kijk je mee naar de beelden?

Gerard houdt er echt van om in een trekker te rijden! Samen met hem mocht ik even meerijden in de trekker, en ik kan je vertellen: dat is zo leuk! Het is even wennen aan de hoogte, maar daarna voel je je helemaal vogelvrij.

Boer Frans woont en werkt op de boerderij. Een leuk feitje is dat hij dit jaar heeft meegedaan aan Boer zoekt Vrouw! Gerard heeft ook gewerkt bij boer Frans, en hield altijd contact met hem. Binnenkort wordt de oude schuur helemaal gemoderniseerd en daarom vonden Gerard & Greetje het een mooi idee om ook foto’s in de schuur te maken. En zeg nou zelf, hoe tof is het om op een hooiberg te klimmen!

Op het eind van de shoot gingen we naar de kalfjes. Ze vonden Greetje’s boeket erg lekker! We liepen het weiland in en werden omringd door koeien! Een van de koeien had zelfs -heel romantisch- een vlek in de vorm van een hartje op zijn voorhoofd! Dat is toch liefde!

Vind je deze fotoshoot inspirerend en wil je zelf zo’n fotoshoot boeken? Stuur je dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: