Title Image

LA TARIFA | SIERADEN WINKEL HILVERSUM, FOTOSHOOT

LA TARIFA | SIERADEN WINKEL HILVERSUM, FOTOSHOOT

In het centrum van Hilversum vind je kralen en sieraden winkel La Tarifa (de naam is geïnspireerd op het surf stadje Tarifa in Spanje). In deze winkel kan je handgemaakte sieraden en accessoires kopen, maar je kan er ook de materialen aanschaffen om zélf aan de slag te gaan! Het team van La Tarifa staat elke dag met liefde voor mensen klaar om hen te helpen het sieraad te vinden dat goed bij hen past. Ik deed een fotoshoot om de sfeer van de winkel en het team van La Tarifa vast te leggen! Kijk je mee naar de beelden?

Wanneer je een bezoekje aan La Tarifa brengt, waan je je helemaal in Spaanse sferen, inclusief fijne muziek! Ze hebben een collectie van unieke sieraden, bedels, kettingen, prachtige stenen en woonaccessoires. Eigenaresse Janneke helpt je graag met de zoektocht naar het geschikte sieraad of accessoire. Je kunt trouwens ook sieraden workshops in de winkel volgen!

In Valencia heb ik een zomer fotoshoot gedaan voor een selectie van hun collectie ringen, sieraden, armbanden en kettingen. Deze beelden kan je binnenkort ook hier op mijn blog vinden!

Ben je benieuwd naar de sieraden van La Tarifa? Je kunt ze ook online shoppen.

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS