Title Image

JOANNE WOONT IN EEN TINY HOUSE

JOANNE WOONT IN EEN TINY HOUSE

Omdat ik het als fotograaf super leuk vind om te zien hoe mensen wonen en leven, heb ik voor Studio Jantasie een nieuw idee bedacht: shoots bij jou thuis! Wat heb ik genoten van de shoot met Joanne. Zij woont in een Tiny House in Hilversum. Het huis, wat voorheen een tuinhuis was, heeft ze samen met haar familie gerenoveerd en omgetoverd tot een compleet nieuwe woning. Inclusief een heerlijke tuin! Kijk je met me mee naar de beelden?

Nadat Joanne klaar was met haar studie in Den Bosch ging ze solliciteren en kreeg ze een baan in Hilversum. Superfijn! Een studio of woning vinden in Hilversum was alleen geen makkelijke optie. Samen met haar familie kwam Joanne op het idee om het tuinhuis achterin haar ouders tuin te verbouwen tot Tiny House! Daar kreeg ze een tuin bij, mét schutting! Zo woont ze dus helemaal op zichzelf.

Joanne heeft haar Tiny House heel efficiënt ingericht. Zo is er een woon/slaap gedeelte, een fijne keuken met een eet/werktafel en een eigen badkamer. Bij elke aankoop van nieuwe spullen kijkt ze of het past in haar huisje. Zo heeft ze in de keuken handige laatjes en vakjes, en gebruikt ze een snijplank die ze zo weer in kan klappen!

Eigen plekje

Het fijnste aan het huisje vind Joanne dat ze echt haar eigen plekje heeft. Ze is daarom is ook vaak in haar tuin te vinden. Daar groeien frambozen, appels en kruiden die ze gebruikt in de vegetarische of veganistische recepten recepten die ze graag bereidt. Tijdens de zomeravonden hangt ze in de tuin lampjes op voor een gezellige vriendenavond met een vuurkorf!

Doordat Joanne in een Tiny House woont, heeft ze genoeg geld en tijd over voor leuke dingen. Ook is ze veel met duurzaamheid bezig. Een van haar slimme oplossingen voor het douchen is om een natuurlijke shampoo bar te gebruiken, in plaats van plastic flessen. Dat scheelt geld en een hoop plastic afval! En….in haar eigen huisje kan ze in alle rust haar accordeon erbij pakken voor een vrolijk deuntje!

Vind je dit een inspirerende fotoshoot en zou jij ook wel een shoot bij je thuis willen doen, voor jezelf of met je gezin? Kijk dan hier. Je kunt me ook gerust een berichtje sturen via facebook, instagram, of mail me via janneke@jantasie.com

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS