Title Image

INDUSTRIËLE FOTOSHOOT | SIEMEI VEGHEL

INDUSTRIËLE FOTOSHOOT | SIEMEI VEGHEL

Janneke, doe jij ook shoots op een industriële locatie? Jazeker! Dit was zo’n leuke shoot! Peter en Jan Wicher zijn vrienden van ons en wilden graag een fotoshoot doen op een stoere, industriële locatie. Deze stijl past namelijk ook bij hun interieur. Nadat ik een lijstje met locaties had doorgestuurd appte Peter mij enthousiast terug dat de locaties geregeld waren: De SIEMei in Veghel en Station Brandstof in Den Bosch. De mannen hadden er echt werk in gestoken! Aangekomen in de SIEMei kregen we een korte rondleiding en mochten we op de meest bijzondere plekken van het gebouw fotograferen (waar je normaal niet mag komen). Van sommige plekken krijg je wellicht hoogtevrees als je ernaar kijkt 😉

 

Daarna reden we richting Den Bosch naar een oud tankstation dat helemaal opgeknapt is. Jan Wicher houdt ontzettend van Lego en had een zelfgebouwde Lego auto meegenomen voor bij het tankstation. Deze zie je ook terug in de foto’s. Wat een geslaagde middag en wat was het gezellig met Peter en Jan Wicher. Nu ga ik aan de slag met het ontwerp voor hun album, als een mooi aandenken van de shoot!

Vond jij deze industiële fotoshoot in Siemei Veghel inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een fotoshoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: