Title Image

HEIDI VOLGDE HAAR DROOM EN WOONT IN VALENCIA

HEIDI VOLGDE HAAR DROOM EN WOONT IN VALENCIA

Tijdens mijn trip naar Valencia deed ik een fotoshoot met Heidi. We ontmoetten elkaar via Facebook en ik was meteen geïntrigeerd door haar verhaal! Ze verliet haar goedbetaalde baan, haar koophuis en toenmalige vriend en besloot in haar eentje op avontuur te gaan in Amerika. Heidi woont nu al eventjes in Valencia, maar hiervoor reisde ze door Costa Rica en Mexico. Een grote beslissing, maar ook eentje die haar zoveel gebracht heeft, vooral: vrijheid!

Heidi woont en werkt op dit moment in Valencia. Want ja, er moet gewoon brood op de plank komen! Maar na werktijd geniet ze van het leven en gaat ze vaak naar het strand, het park of de stad in. En ik kan je vertellen: in Valencia is dat zó fijn! Spanjaarden houden er echt van om samen met familie en vrienden het leven te vieren: inclusief tapas en Spaanse serenades!

 

Heidi heeft haar avonturen opgeschreven en gepubliceerd in haar eigen boek De quarterlife-opportunity: Van Zuidas naar Zuid-Amerika. Met dit boek hoopt ze mensen te inspireren om goed naar hun eigen leven te kijken: ben je écht blij op dit moment? Het leven hoeft niet altijd zo te lopen zoals mensen van je verwachten. Je maakt in het leven je eigen keuzes en je mag je eigen dromen achterna gaan!

Ben je benieuwd naar Heidi’s reizen en haar leven in Valencia? Volg haar dan op Instagram!

Vond je deze fotoshoot met Heidi in Valencia inspirerend?  Bekijk dan ook mijn reis naar Tenerife!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS