fotoshoots

Waardevolle beelden voor elk moment

Foto’s zijn zó waardevol om te hebben. Voor nu, maar zeker ook voor later! Je kunt met een foto namelijk een speciaal moment terug beleven. Zonder de foto heb je eigenlijk alleen de herinnering, en die vervaagt na een tijdje. Geef jezelf of de ander een fotoshoot cadeau wanneer je je bijzondere momenten wilt vastleggen of vieren! Zoek je een fotoshoot voor jezelf, de ander of voor je eigen onderneming? Bekijk dan hieronder mijn verschillende shoots:

familieshoot

Familieshoot

Jouw gezin is uniek en jij vindt het waardevol om mooie beelden van je gezin te hebben. Voor nu, maar zeker ook voor later. Beelden die je trots maken op jouw familie! Wil je meer informatie over een familieshoot? Kijk dan hieronder bij meer informatie:

Loveshoot

Ben je op zoek naar een shoot samen met je vriend, vriendin of verloofde? Dan is een loveshoot wat voor jou! We gaan samen op zoek naar een plek die echt bij jullie past en waar jullie jezelf kunnen zijn. Ga je trouwen? Dan kan je de beelden van deze loveshoot gebruiken voor de Save the Date of trouwuitnodiging!

Boek je mij als fotograaf op jullie bruiloft? Dan krijg je 50,- korting op een loveshoot.

Jouw bedrijf in beeld

Jij hebt een passie voor jouw bedrijf en je wilt niets liever dan dit aan iedereen te laten zien! Je wilt groeien met je bedrijf en bent op zoek naar mooie, professionele beelden die het verhaal van je onderneming vertellen en die passen bij de visie van je bedrijf.

 

Deze beelden kan je gebruiken op je website, je visitekaartjes en je social media. Zo ben jij echt zichtbaar voor je klanten en wordt jouw bedrijf herkend. Heb je een kleine of grote onderneming? Er is altijd een aanbod op maat dat bij jouw wensen past. Bekijk hier meer informatie:

Laat je inspireren!

Bekijk hieronder een selectie van mijn fotoshoots:

previous arrow
next arrow
Slider

VOLG ME OP INSTAGRAM @Jantasie

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.