FOTOSHOOT

FOTOSHOOT

Elk moment in je leven verdient het om vastgelegd te worden! Of je nu zelf, met je beste vriend of vriendin, als stelletje of als familie bij elkaar komt voor de fotoshoot: het is ontzettend waardevol want het zijn momenten die je nog lang zal herinneren. Tijdens onze fotoshoot leer ik je graag beter kennen en leg ik vast wat jou of jullie uniek maakt. Lees vooral even verder als je benieuwd bent!

FOTOSHOOT BOEKEN

Wil jij graag mooie foto’s van jezelf, van je lief of samen met je familie? Dan maak ik graag samen met je een afspraak voor een fotoshoot! We spreken af op een locatie naar keuze waar we de mooiste beelden maken! Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s en krijg je deze in een persoonlijke galerij toegestuurd. Wil je daarna foto’s laten afdrukken? Dat kan! Ik kan een album voor je ontwerpen of je kunt kiezen voor verschillende formaten foto’s voor in een lijst of een fotopaneel voor aan de wand in je interieur. Ik denk graag met je mee!

HOE WERKT EEN FOTOSHOOT?

Wanneer je bij mij een fotoshoot boekt, prikken we meteen een datum! Samen gaan we op pad op een locatie die je mooi vindt. Een fotoshoot duurt meestal zo’n 1.5 uur. We wandelen over de locatie en maken verschillende beelden. Tijdens de shoot stuur ik je aan en geef ik je tips.

 

Ik vind het leuk om creatieve mogelijkheden uit te proberen tijdens de fotoshoot! Zo laat ik je dansen, klim ik tijdens de shoot in een hoge boom of neem ik soms een rookbom mee voor een bijzonder effect. Het is ook leuk als je zelf iets meeneemt wat bij je past. Dat kan bijvoorbeeld zijn: een gitaar, je huisdier, een picknick of verschillende outfits!

Na de shoot ga ik gelijk voor je aan de slag om de foto’s te selecteren en te bewerken op kleur. Daardoor ontstaat er een mooi verhaal met ongeveer 30-40 foto’s. De beelden van jouw fotoshoot ontvang je binnen 4 weken in een online galerij zodat je deze kan bekijken of delen met familie en vrienden. Mocht je na het ontvangen van de foto’s deze willen nabestellen, stuur me gerust een mailtje!

Je boekt een fotoshoot vanaf 169 euro, inclusief reiskosten en BTW

Boek een fotoshoot

WORDT GEÏNSPIREERD DOOR ANDERE FOTOSHOOTS…

Lotte & Vincent

Thirza & Iris

Annelotte