Title Image

FOTOSHOOT MET ROOKFAKKELS

FOTOSHOOT MET ROOKFAKKELS

Joehoe, Laura en Martijn gaan bijna trouwen, het is eindelijk zover! Ik heb het gevoel dat ik Laura en Martijn al jaren ken. Dat komt enerzijds omdat ze een heel gezellig stel zijn, én ze hebben vorig jaar ook een loveshoot bij mij geboekt. Dit jaar mocht ik ze opnieuw vastleggen voor hun trouwkaart, zo leuk! De themakleuren van hun bruiloft zijn pastel roze, groen en blauw en Laura en Martijn vonden dit mooi om ook te verwerken in hun foto’s! Daarom stelde ik voor om rookfakkels in deze kleuren te gebruiken. Kijk je mee naar deze fotoshoot met rookfakkels?

Even een kleine disclaimer als je gaat werken met rookfakkels: wees voorzichtig als je ze gaat gebruiken. Steek ze nooit af in een druk gebied of langs een drukke weg. Neem ook voldoende aanstekers mee als het hard waait, want de vlam kan uitwaaien en de aansteker kan leeg gaan. Zo was mijn aansteker ineens leeg tijdens de shoot. Snel belde ik mijn 2e fotograaf (en lieftallige echtgenoot Pim) en hij was de redder in nood! Toen we na een kop thee of koffie de laatste beelden maakten, begon te zon te schijnen als welkome verrassing, echt een geluk bij een ongeluk!

Vond jij deze fotoshoot met rookfakkels inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een fotoshoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS