Title Image

FOTOSHOOT MET ILLUSTRATIE-DUO VAAF

FOTOSHOOT MET ILLUSTRATIE-DUO VAAF

Ik ben erg enthousiast om een nieuwe shoot met je te delen! Dit was wel een bijzondere, namelijk een fotoshoot met het Groningse illustratie-duo VAAF, wat het Gronings dialect is voor VERF. Het duo bestaat uit Jonna & Lotte. Samen maken ze murals: muurschilderingen op gebouwen, vloeren, muren en meer! Dit doen ze door heel Groningen, Nederland en ze gaan zelfs internationaal. Daarnaast zijn Jonna & Lotte zelf ook illustrator, grafisch ontwerper en animator.

 

Wist je dat deze shoot eigenlijk al vóór corona op de planning stond? In april was het eindelijk zover: we gingen op pad! Tijdens de shoot fietsten we door Groningen en gingen we van kunstwerk naar kunstwerk. Bij elke muur die VAAF gemaakt heeft, hebben Jonna & Lotte een verhaal. Ik vind het erg interessant om te horen wat de gedachte achter elk kunstwerk is. Met elke muurschildering willen ze impact maken. Ze schilderen over belangrijke thema’s zoals emancipatie, onrecht in de wereld of de veiligheid van vrouwen. Ook maken ze werk voor festivals, culturele instanties, evenementen, bedrijven en scholen.

 

VAAF gaat de foto’s onder andere gebruiken voor hun website, socials of aankondigingen. De foto’s geven een professionele uitstraling aan hun bedrijf en brengen hun creatieve wereld nog meer tot leven! Kijk je mee naar de kleurrijke beelden?

Vind jij deze fotoshoot met illustratie-duo VAAF inspirerend? Wil je zelf ook mooie foto’s voor jouw onderneming of merk, of heb je een ander idee? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS