Title Image

FOTOSHOOT IN EEN PLUKTUIN

FOTOSHOOT IN EEN PLUKTUIN

Dit was zo leuk! Samen met mama deed ik een fotoshoot in een pluktuin. We gingen naar Pluktuin Stadsland in Zwolle. Dat is een hele grote pluktuin aan een dijk. Voor een paar euro pluk je al een mooie bos. Mijn moeder heeft thuis zelf ook een mooie grote tuin, dus zij weet ook van alles over bloemen. Toch zag ze in de pluktuin bloemen en planten die ze nog niet goed kende. Ondanks dat het meer dan 30 graden was -en we felle zon hadden- maakten we de meest dromerige foto’s! Achter een struik wisselden we snel van outfit, haha! Later wil ik ook grote tuin vol bloemen. Na de pluktuin doken we nog het centrum van Zwolle in. Mama zocht namelijk een nieuwe camera, en ik heb haar geholpen om een mooie uit te zoeken. Geslaagd dagje zo samen!

Vind jij deze fotoshoot in een pluktuin ook inspirerend? Wil je zelf ook mooie foto’s van jou in een pluktuin? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram. Dan kijk ik met je mee welke pluktuinen bij jou in de buurt zijn, en dan kunnen we een afspraak maken! Je kunt me natuurlijk ook altijd even een mailtje sturen.

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS