Fotoshoots

GEZIN & FAMILIE

Familieshoot

EEN HERINNERING VOOR NU & LATER

Het moment dat je met het hele gezin of de familie samen bent is zó kostbaar.  Samen maak je herinneringen met elkaar, en die wil je het liefst voor altijd bewaren. Gelukkig hebben we foto’s om die momenten terug te kijken. Een fotoshoot is daarom een mooi moment om te vieren dat jullie samen zijn! Met als resultaat: prachtige beelden die écht iets zeggen over jullie als familie.

 

Wil je een fotoshoot doen samen met je gezin of je familie? Ik fotografeer kleine en grote gezinnen, maar ook families, zwangerschappen en newborns. Hieronder vind je meer informatie over hoe een fotoshoot in z’n werk gaat:

Bekijk deze shoots

Informatie

WERKWIJZE

Yes! De shoot is geboekt en we hebben een datum afgesproken. Ik help jullie graag bij het vinden van een fotolocatie die echt bij jullie past, bijvoorbeeld in de natuur, de heide of het strand. Maar dit kan natuurlijk ook bij jullie thuis zijn. Daarnaast kan ik je tips geven over hoe je de kledingkeuze mooi op elkaar kan afstemmen, want dit maakt zoveel verschil voor de foto’s.

 

Op de dag zelf spreken we af op de gekozen locatie. Al wandelend (en kletsend) spotten we de mooiste plekjes voor de foto’s. Tijdens de shoot geef ik jullie aanwijzingen zodat je ontspannen, én als jezelf op de foto staat. De fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.

 

Na de shoot ga ik gelijk voor jullie aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s op kleur. Daardoor ontstaat er een mooi verhaal van 25 beelden. Deze beelden ontvangen jullie binnen 3-4 weken in een eigen galerij, waar ze gedownload kunnen worden in hoge resolutie.

Wil je extra beelden nabestellen of wil je ook een album van de fotoshoot hebben? Ook dat is mogelijk, bekijk hieronder mijn prijzen.

Mooie woorden:

 

De beelden die Janneke maakte tijdens de newbornshoot van onze pasgeboren tweeling zijn voor ons van onschatbare waarde! De sfeer bij de shoot is comfortabel en vrolijk, en haar stijl is intiem en puur en kleurrijk. Haar creativiteit en werkplezier zijn aanstekelijk! Janneke is een multitalent, een groot plezier om mee te werken.

Gerjanne & Jonathan

Informatie

PRIJZEN

Hieronder vind je mijn prijzen voor gezin, familie, newborn of zwangerschapsshoots.

Heb je specifieke wensen, neem gerust contact met mij op.

Shoot

 

1 tot 5 personen

+/- 1,5 uur shoot op locatie

Online galerij met 25 beelden

€295,- 

 

Extra opties:

 

Elke persoon extra is €15,-

Extra beelden zijn bij te bestellen

Foto album (25×25) €95,-

Zwangerschap + newborn combi €495,-

Fotoshoot Boeken

Prijzen zijn excl. reiskosten van 0,30 cent per km. Is de shoot binnen 10 km van Hilversum, dan reken ik geen reiskosten.

SHOOT BOEKEN

 

Wil je meer informatie over een shoot of wil je meteen een shoot boeken? Dat kan via hier!