Title Image

FAMILIESHOOT IN BAARN

FAMILIESHOOT IN BAARN

Zoek je een mooie binnenlocatie in de buurt van Hilversum voor een familieshoot, bruiloft of gewoon om lekker te wandelen en een drankje te drinken? Dan is de Wintertuin Experience in Baarn misschien wel wat voor jou! Ik ontdekte deze binnenlocatie nu pas, en dat terwijl ik al 3 jaar in Hilversum woon. Toen Brenda mij vroeg voor een familieshoot met haar man en zijn broer en zus en schoonfamilie was ik natuurlijk helemaal enthousiast. We hadden de goede hoop dat het die dag droog zou worden, maar net toen we aankwamen begon de regen met bakken uit te lucht te vallen.

 

Gelukkig heb ik altijd twee paraplus bij me, maar wat waren we blij dat we deze mooie en tropische binnenlocatie hadden om de foto’s te maken! Wist je dat in deze locatie zelfs een escaperoom zit? (leuk ook voor kids om zich te vermaken) Wij maakten dankbaar gebruik van de mooie ruimte en de tropische palmbomen, en toen het even opklaarde sneakten we snel naar buiten voor wat beelden in de tuin. Ondanks of misschien juist door de regen hebben we ontzettend veel lol gehad en was het een super gezellige shoot!

Wil je meer zien van mijn fotografie? Volg mij op instagram! @jantasie

Tags: