Title Image

Een muzikale bruiloft in Friesland – Gerard & Greetje

Een muzikale bruiloft in Friesland – Gerard & Greetje

Gerard & Greetje trouwden op 26 september 2020 in het mooie Friesland! En wow, het was echt een dag vol creatieve verrassingen! Het begon al ’s ochtends, toen Gerard (die een groot liefde voor trekkers heeft) z’n aanstaande vrouw kwam ophalen op de trekker! Gelukkig ruilde Gerard z’n trekker al snel om voor een prachtige wagen (tot opluchting van Greetje).

Daarna vertrokken we naar Franeker voor een fijne reportage in het centrum. Gerard & Greetje zijn allebei heel muzikaal, en werden die dag verrast met muzikale optredens van de showband waar ze lid van zijn. Als kers op de taart waren daarbij ook ontroerende optredens van hun vaders, zo mooi! Ik heb nog veel meer te vertellen over deze muzikale bruiloft in Friesland. Vandaag laat ik je de preview vast zien, enjoy!

Vond jij deze muzikale bruiloft in Friesland ook inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een trouwreportage of shoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: