Title Image

De bruiloft van Bas & Crystal in Wirdum!

De bruiloft van Bas & Crystal in Wirdum!

Wat fijn dat we weer met z’n allen bij elkaar mogen komen en de liefde mogen vieren! Een aantal weken geleden fotografeerde ik de bruiloft van Bas & Crystal in het noorden van ons mooie Nederland. Het was een hele fijne en gezellige dag die zich afspeelde in en rondom de plaats Wirdum.

 

Bas reed al vroeg in de ochtend naar Crystal toe om haar te aanschouwen in haar prachtige jurk met kanten details. En Crystal had niet alleen haar trouwschoenen mee, deze werden al snel geswitcht voor mooie leren boots, passend bij het thema van de bruiloft! Na de fotoshoot was er een buitenceremonie op het platteland en na de kerkelijke inzegening werd de taart (ook helemaal in de stijl van het platteland en boerenleven) in de feesttent aangesneden.

 

Samen met mijn 2e fotograaf waren wij er ’s avonds tot laat bij, en daardoor konden we ook hun feest vastleggen! Na de BBQ werden al snel de tafels aan de kant geschoven en werd er op los gedanst! Wat heb ik dit gemist om iedereen zo in feeststemming bij elkaar te zien. Bas & Crystal: gefeliciteerd met jullie huwelijk en wat zijn jullie een prachtpaar!

Oh, en dit was nog eens een verrassing! RTV Noord was getipt en kwam ineens langs om Bas & Crystal te verrassen met een interview, net nadat ze 5 minuten getrouwd waren! Maar zo nuchter als dit stel is, stonden Bas & Crystal voor de camera alsof ze dit elke dag doen. Zo knap, ik zou echt peentjes hebben gezweet als ik wist dat ik misschien wel op TV zou komen op mijn trouwdag! ūüėČ

Vond jij de bruiloft van Bas & Crystal in Wirdum ook inspirerend? Bekijk dan ook mijn andere blogs. Wil je zelf ook een trouwreportage of shoot boeken? Stuur dan gerust een berichtje via Facebook of Instagram of kijk even op mijn fotoshoot pagina!

BEKIJK OOK ANDERE BLOGS 

Tags: