Trouwen

Een persoonlijke trouwreportage!

Jesss, jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een fotograaf die de unieke, mooie, onverwachte en bijzondere momenten van jullie trouwdag vastlegt. Want, als jullie dag voorbij is, dan zijn de foto’s de enige tastbare herinnering die vertellen hoe jullie trouwdag is gegaan. Het lijkt mij super om jullie dag te mogen vastleggen, zodat jullie na jullie trouwdag nog vaak in dat trouwalbum bladeren en tegen elkaar zeggen: jaaa, dat was zo’n geweldige dag samen!

Om de keuze gemakkelijker te maken bied ik 3 fotografie pakketten met vaste uren aan. Mochten jullie andere wensen hebben dan kunnen we natuurlijk altijd een trouwreportage op maat bespreken. Je kunt mij hierbij boeken vanaf 5 uur fotografie. De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland.

Laat je inspireren

Portfolio bruiloften

previous arrow
next arrow
Slider

Informatie & Tarieven

TROUWPAKKETTEN

*Bij het pakket Compleet ben ik samen met een 2e fotograaf vanaf het begin t/m het eerste uur van jullie feest aanwezig! Zo kunnen wij de sfeer van jullie hele dag vastleggen vanuit verschillende hoeken!

De mooiste momenten

Basis

 

6 uur fotografie

Galerij van jullie bruiloft

Minimaal 200 beelden

Mini trouwalbum

 

 

€ 1195,-

Van ochtend tot avond

Plus

 

10 uur fotografie

Galerij van jullie bruiloft

Minimaal 300 beelden

Mini trouwalbum

 

 

€ 1595,-

Jullie complete bruiloft!

COMPLEET*

 

14+ uur fotografie

Galerij van jullie bruiloft

Minimaal 400 beelden

Luxe trouwalbum (25 x 25)

Inclusief 2e fotograaf

 

€ 1995,-

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Dan plannen we samen een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Hierbij kletsen we over al jullie plannen en wensen voor jullie trouwdag. Ook gaan we samen op zoek naar een mooie locatie voor jullie trouwfoto’s en geef ik jullie tips op welke manier je het meeste uit jullie trouwfoto’s kan halen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie verhalen te horen!

 

Boek je mij als fotograaf op jullie bruiloft? Dan krijg je 50,- korting op een loveshoot!

Neem contact op