FOTOSHOOT IN EEN PLUKTUIN

Dit was zo leuk! Samen met mama deed ik een fotoshoot in een pluktuin. We gingen naar Pluktuin Stadsland in Zwolle. Dat is een hele grote pluktuin aan een dijk. Voor een paar euro pluk je al een mooie bos. Mijn moeder heeft thuis zelf ook een mooie grote tuin, dus zij weet ook van alles over bloemen. Toch zag ze in de pluktuin bloemen en planten die ze nog niet goed kende. Ondanks dat het meer dan 30 graden was -en we felle zon hadden- maakten we de meest dromerige foto’s! Achter een struik wisselden we snel van outfit, haha! Later wil ik ook grote tuin vol bloemen. Na de pluktuin doken we nog het centrum van Zwolle in. Mama zocht namelijk een nieuwe camera, en ik heb haar geholpen om een mooie uit te zoeken. Geslaagd dagje zo samen!

READ MORE

FOTOSHOOT MET ILLUSTRATIE-DUO VAAF

Ik ben erg enthousiast om een nieuwe shoot met je te delen! Dit was wel een bijzondere, namelijk een fotoshoot met het Groningse illustratie-duo VAAF, wat het Gronings dialect is voor VERF. Het duo bestaat uit Jonna & Lotte. Samen maken ze murals: muurschilderingen op gebouwen, vloeren, muren en meer! Dit doen ze door heel Groningen, Nederland en ze gaan zelfs internationaal. Daarnaast zijn Jonna & Lotte zelf ook illustrator, grafisch ontwerper en animator.

READ MORE

FOTOSHOOT TIPS VAN JANTASIE

Yes! Je hebt een fotoshoot geboekt en de datum staat gepland. En dan is het toeleven naar dit leuke moment. Ik kan me goed voorstellen dat je denkt: hoe kan ik me voorbereiden, en wat trek ik aan? Daarom mijn 5 tips, zodat jij helemaal geniet van de shoot! 

READ MORE