Newborn shoot met een tweeling | Lucas & Gideon

Laatst had ik een newborn shoot met een tweeling! Dit stond al eventjes op de bucketlist, en een tijdje terug kwam deze wens uit: de pasgeboren tweeling van Gerjanne en Jonathan mocht ik vastleggen, samen met beelden van ze als gezin van vier! Zo knap dat ze een tweeling opvoeden: twee keer zoveel borstvoeding geven, twee keer zoveel luiers verschonen, maar ook twee keer zoveel liefde! <3 Wat een mooi gezin, kijk je mee met de beelden?

READ MORE

Roel & Sifra | Festival bruiloft met kampeerfeest!

De bruiloft van Roel en Sifra was zó tof. Ze houden allebei van wandelen, avontuur en overnachten in de natuur! Dus kregen ze het plan om te trouwen mét een kampeerfeest. Als gast had je de mogelijkheid om te blijven kamperen. Hoe gezellig!

De dag begon voor Sifra in ’t Harde, waar ze zich aankleedde en waar de eerste ontmoeting met Roel plaatsvond. Na dit mooie moment gingen we naar het Hulshorsterzand voor de fotoshoot. Ik kon merken dat Roel en Sifra veel wandelen: met het grootste gemak klommen ze in trouwkleding een hoge heuvel op om mooie beelden te maken!

READ MORE

Familieshoot in de Soesterduinen

Op één van de laatste warme zomerdagen had ik deze gezellige familie voor mijn lens. We spraken af bij de Soesterduinen, wat een geweldige plek is als je foto’s wilt met een beach vibe. De kids renden rond, klommen in bomen en de sfeer was lekker ontspannen. Dat vind ik altijd belangrijk tijdens een shoot, dat zowel de volwassenen als de kids het naar hun zin hebben! Op het einde van de shoot doken we met z’n allen nog even de speeltuin in en werden er bellen geblazen. Kijk je met me mee naar deze familieshoot in de Soesterduinen?

READ MORE