Title Image

ANNELOTTE, FOTOSHOOT STRAND ZANDVOORT

Annelotte is een goede vriendin van mij en elk jaar doet zij bij mij een fotoshoot. Deze keer kozen we als locatie het strand, en wat hadden we een geluk met het weer! De zonsondergang was perfect. Ik had van te voren een boeket laten samenstellen dat paste bij haar verschillende outfits die zij had meegenomen.

We hadden van te voren een kleurenpallet gekozen met zachte en pasteltinten, en in het geheel -samen met de ondergaande zon- kwam dit perfect samen. Wil jij ook zo’n gestylde portretshoot voor jezelf of gun jij iemand anders zo’n fotoshoot? Stuur mij dan een bericht. 

Locatie: Strand bij Zandvoort

Styling: Annelotte & Studio Jantasie

Boeket: Pluk n Bloom Haarlem

Wil je meer zien van mijn fotografie? Volg mij op instagram! @jantasie