PORTRET

Informatie over jouw fotoshoot

Vier de liefde fotoshoot

Elk moment in je leven verdient het om vastgelegd te worden!  Of je nu zelf, met je beste vriend of vriendin, als stelletje of als familie bij elkaar komt voor de fotoshoot: het is ontzettend waardevol want het zijn momenten die je nog lang zal herinneren. Tijdens onze fotoshoot leer ik je graag beter kennen en leg ik vast wat jou of jullie uniek maakt! 

Werkwijze

Vooraf hebben we contact over een toffe locatie voor de fotoshoot. Wanneer we een datum hebben geprikt en het weerbericht is goedgekeurd gaan we samen op pad om de mooiste foto’s te maken.

Nemen jullie voor de shoot iets mee wat bij jullie past? Wat anderen bijvoorbeeld meenamen: een gitaar, hun huisdier, een heuze picknick uitrusting of meerdere kleding setjes: het is allemaal mogelijk.

Een fotoshoot duurt meestal zo’n 1.5 uur. Na de shoot ga ik gelijk voor jullie aan de slag om de foto’s te selecteren en te bewerken op kleur. Daardoor ontstaat er een mooi verhaal met ongeveer 30-40 foto’s.

De fotoserie ontvangen jullie binnen 2 weken per mail. Daarnaast krijgen jullie een eigen online gallerij om jullie foto’s te bekijken of te delen met familie en vrienden. Mocht je na het ontvangen van jullie foto’s deze willen laten afdrukken, dan geef ik je tips hoe en waar je deze het beste kan laten drukken, afhankelijk van jullie wensen.

Wordt geïnspireerd:

Lotte & Peter

Loveshoot Bouke & Joyce

Annelotte

Fotoshoot boeken

Wil je een afspraak met me maken voor een fotoshoot, of wil je graag nog wat meer informatie over mijn werkwijze of tarieven ontvangen? Dat kan! Neem contact met me op, dan kunnen we al je wensen bespreken!

Neem contact op