Studio Jantasie | TROUWFOTOGRAFIE
22284
page-template-default,page,page-id-22284,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

TROUW PAKKETTEN

Jullie gaan trouwen: dat mag gevierd worden! Misschien zijn jullie al bezig met de planning en hebben jullie 1001 ideeën voor jullie grote dag, of weet je niet eens waar je zou moeten beginnen? Ik help je graag op weg! Om het jullie makkelijk te maken bied ik twee fotografie pakketten met vaste uren aan. Mocht je andere wensen hebben dan kunnen we natuurlijk altijd een pakket op maat bespreken.

PAKKET 1

Ochtendgloren tot smakelijk Diner

Vanaf het moment dat jullie je in je mooiste kleding hijsen tot het einde van de middag ben ik en mijn tweede fotograaf aanwezig op jullie dag. Zo ontstaat er een mooi beeld van jullie dag en kunnen jullie daarna samen verder genieten!

10 uur fotografie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bruidsreportage met ongeveer 250 foto’s

Online fotogallerij

Reiskosten en BTW inbegrepen

PAKKET 2

HET COMPLETE FEESTJE!

Vanaf de eerste zonnestralen tot en met jullie grootste party ‘s staan ik en mijn 2e fotograaf voor jullie klaar. We fotograferen jullie hele dag inclusief een deel van jullie feest.

14+ uur fotografie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bruidsreportage met ongeveer 350 foto’s

Online fotogallerij

Inclusief 2e fotograaf

 Loveshoot vooraf <3

Reiskosten en BTW inbegrepen

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden? Dan plannen we samen een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Hierbij kletsen we over al jullie plannen en wensen voor jullie dag. Ook gaan we samen op zoek naar een mooie locatie voor jullie trouwfoto’s en geef ik jullie tips op welke manier je het beste uit de trouwfoto’s kan halen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie verhalen te horen!