” Jantasie is een creatieve studio die vorm geeft aan jouw verhaal. Dat kan een klein verhaal zijn, maar ook een grote droom of idee. Samen met jou kijken wij naar een passende uiting van jouw wensen. Dit doet Jantasie door het gebruik van verschillende media: grafisch ontwerp, interactief ontwerp of film. ”

Ik ben Janneke Meijer, de oprichtster van studio Jantasie. Ik ben altijd al opzoek geweest naar een manier om digitaal en handgemaakt ontwerp te combineren. Jantasie ontstond in 2010 als een creatief blog met ideeën over handmade design. Vandaag de dag is Jantasie een veelzijdige studio gericht op zowel digitale als analoge media, maar verwerk ik mijn passie voor ambachtelijk design altijd in het ontwerp.

Jantasie wil graag persoonlijk met je in contact komen. Ik geloof dat door persoonlijk contact de mooiste ontwerpen ontstaan.  Daarnaast hou ik van delen en samenwerken. Via mijn blog krijg je een kijkje achter de schermen, en deel ik inspiratie met je. Samenwerkingen met andere ontwerpers zorgen ervoor dat het Jantasie brein weer voor de volle 100% is gevuld.

Wil je in contact komen met Studio Jantasie? Stuur dan een mail naar janneke@jantasie.com

janneke_profielfoto