MIJN FAVORIETE OUTFITS VOOR DE LENTE/ZOMER

Oke, ik moet het toegeven: deze post komt totaal niet op het goede moment. Jij zit waarschijnlijk net zoals ik in je onesize op de bank te smachten tot de lente uberhaupt nog mag beginnen. Tóch moest ik je even pesten met wat lente en zomerinspiratie. Ik heb tien setjes samengesteld die ik zelf graag wil dragen in het komende voorjaar. Mijn favoriet is zeker outfit nummer 5! Dus, bikini’s uit de kast en zomermuziek op!

Wat is jouw favoriete lente/zomeroutfit?


Top: New Look | Clutch: DIY | Jeans: DIY Bleach | Necklace: DIY Nailpolish

Top: Thriftstore | Hat, Shoes, skirt: H&M

Skirt: Shoeby Shop | Clutch: DIY | Shoes: Allstars | Top: Zara

Jeans: H&M | Jacket: Zara | Shoes: Shoeby  | Necklace: H&M

Top: Vila | Skirt: Primark | Shoes: Primark | Bag: Thriftstore | Hat: Sacha

Jacket: Some old shop | Jeans: H&M | Shoes: Nelly.com | Clutch: DIY

 Clutch: DIY | Bikini: Roxy | Hat: Sacha

Sweater: Only | Skirt: Steps | Shoes: Action 

Top: Zara | Skirt: Zara | Clutch: DIY | Necklace: WE Fashion

Top: H&M | Skirt: Shoeby | Earphones: DIY | Shoes: H&M | Hat: Sacha

Fijne week en ik ben benieuwd naar jullie favoriet!

Subscribe

Comments

comments